Bemutatkozás

Lente Mária Mira vagyok, szerencsésnek mondhatom magam mert a munkám olyan, amit igazán szívből szeretek. Hosszú évek óta gyógyászati jellegű lábápolással, és masszázzsal foglalkozom.

Többfajta masszázzsal foglalkozom, és folyamatosan képzem magam,így tudok Önnek egyénre szabott kezelést adni, testit, és lelkit egyaránt. Számomra a legfontosabb, az Ön egészsége, testi, lelki egyensúlya és hogy mosollyal az arcán elégedetten távozzon, és már várja a következő alkalmat. Mert, az élet masszázs nélkül olyan, mint a rét virágok nélkül. Mindkét szakmámat imádom csinálni, és ezt a vendégeim is érzik.

A pedikűrben azt szeretem, hogy megszépíthetem a lábát, ezért kérem ne szégyellje, bármilyen problémája van, találunk rá megoldást. Férfiaknak sem ciki pedikűröshöz járni, hála Isten, egyre többen gondolják így!

De azokat a kedves vendégeket is, szeretettel várom aki csak lakkoztatni, vagy gél lakkoztatni szeretné kéz-láb körmeit.

Köszönöm szépen a vendégeimnek, akik hónapról-hónapra bizalmukat fejezik ki munkám iránt! Sok szeretettel várom a hölgyeket és urakat egyaránt, előzetes időpont egyeztetés után.


Lente Mária Mira
Masszőr
Gyógypedikűrös